Xenos Travel Ltd - Limassol

  • Verified
    Listing
Company name
Xenos Travel Ltd
Location
18 Arch. Makariou Iii, Stamatiou 02, Shop 02, 4000 Mesa Geitonia, Limassol, Cyprus
View Map
Contact number
+357 25 727001
Working hours
  • Monday: 08:30 - 18:00
  • Tuesday: 08:30 - 18:00
  • Wednesday: 08:30 - 18:00
  • Thursday: 08:30 - 18:00
  • Friday: 08:30 - 18:00
  • Saturday: 09:00 - 13:00
  • Sunday: Closed
E-mail address
Location map
Company description
Συνδεθείτε μαζί μας στην επίσημη σελίδα της Xenos Travel by Royal Holidays στο Facebook και θα μαθαίνετε πρώτοι για όλες τις νέες προσφορές και διαγωνισμούς!
Η Xenos Travel ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε ειδικεύεται στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως: αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές ξενοδοχείων, πακέτα διακοπών, ταξίδια νεονύμφων, διοργάνωση συνεδρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρουαζιέρες και πολλές άλλες. Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια η εταιρεία μας έχει  
Show more προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες χιλιάδες Κύπριους ταξιδιώτες και έτσι έγινε πασίγνωστη στην Κυπριακή αγορά. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν στο νησί μας, αφού η Xenos Travel είναι μια από τις πρώτες επιλογές του Κύπριου Ταξιδιώτη.
Η Royal Holidays ιδρύθηκε το 2004 και όπως και η Xenos Travel προσφέρει και ειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών στους Κύπριους ταξιδιώτες. Η Royal Holidays κατάφερε, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους διοργανωτές ταξιδιών στην Κύπρο αφού εξιδικεύεται στις ναυλώσεις πτήσεων που σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία των ανθρώπων που την καταρτίζουν, της επιτρέπουν να προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό του τόπου μας υπέροχες και αξέχαστες διακοπές.
Η Xenos Travel by Royal Holidays είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης αυτών των δύο μεγάλων διοργανωτών ταξιδιών. Είναι εγγεγραμένη και αδειούχα εταιρεία από την Ι.Α.Τ.Α (International Air Transport Association), του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Κ.Ο.Τ) καθώς επίσης και της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Η νέα αυτή εταιρεία καταρτίζεται από έμπειρα άτομα που είναι εξειδικευμένα στην τουριστική βιομηχανία και, που πάνω απ’ όλα, αγαπούν τα ταξίδια και τις διακοπές. Για αυτό το λόγο στην Xenos Travel by Royal Holidays θα βρίσκετε πάντα πρωτοποριακά ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών που θα ξεπεράσουν όλες σας τις προσδοκίες.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Xenos Travel Ltd or Cyprus Index! users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Xenos Travel Ltd is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Cyprus Index! - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP