Acropolis Dry Cleaning - Larnaca

  • Verified
    Listing
Company name
Acropolis Dry Cleaning
Location
2a Markou Drakou Fantousis Bldg, 6011, Larnaca, Cyprus
View Map
Contact number
+357 24 655292
Fax
+357 24 813169
Working hours
  • Monday: 07:00 - 22:00
  • Tuesday: 07:00 - 22:00
  • Wednesday: 07:00 - 22:00
  • Thursday: 07:00 - 22:00
  • Friday: 07:00 - 22:00
  • Saturday: 07:00 - 22:00
  • Sunday: 07:00 - 22:00
E-mail address
Listed in categories
Dry Cleaning
Acropolis Cleaners
Acropolis Dry Cleaners
Acropolis Dry Cleaners Dali
Acropolis Dry Cleaners Larnaca
Show more
Acropolis Larnaca
Acropolis Laundry
Location map
Company description
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975 από μια οικογένεια. Όραμα της οικογένειας αυτής ήταν να μεταφέρει στον κόσμο το πώς μπορεί να καθαρίζει επαγγελματικά - αποτελεσματικά τα ρούχα του. Με το πέρασμα του χρόνου και τον εκσυγχρονισμό των τεχνολογιών, η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και να μεγαλώσει.
Αρκετά υποκαταστήματα, απασχόληση και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, νέες  
Show more εγκαταστάσεις, 18 και πλέον υπηρεσίες, οικολογική συνείδηση είναι από τα πράγματα που άλλαξαν προκειμένου οι δουλειές μας να είναι πενταΚΑΘΑΡΕΣ.
Σήμερα, 45 χρόνια μετά, το όραμα μας για ένα καθαρό μέλλον γιγαντώνεται, και με υπερσύγχρονες μεθόδους επιθυμούμε να δώσουμε στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μια κοστολόγηση προσιτή για όλα τα βαλάντια.
Πολλά καθαριστήρια θεωρούν πως η βάση του πελατολογίου τους αναφέρεται στην γυναίκα. Συμφωνούμε με αυτή την λογική αλλά ως πρωτοπόροι υπερθεματίζουμε και αναπτύσσουμε μια διαφορετική θεωρεία και σκέψη. Πιστεύουμε στον άνδρα. Θεωρούμε πως ο άντρας έχει τα δικά του ρούχα, τα δικά του αξεσουάρ και γενικότερα το δικό του συγκεκριμένο lifestyle. Ένα στυλ το οποίο απαιτεί ξεχωριστή περιποίηση και προσοχή. Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύξαμε τις γνώσεις μας και τις τεχνολογίες μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε και τον πλέον απαιτητικό άνδρα. Με σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού κουστουμιών, παντελονιών και πουκαμίσων ακόμα και γραβάτας μπορούμε να σας παρέχουμε αξεπέραστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
Και βέβαια μην ξεχνάτε το μεγάλο πλεονέκτημα και δυνατότητα που σας παρέχουμε με την υπηρεσία του F R E E D E L I V E R Y . Της δωρεάν δηλαδή, παραλαβής, και παράδοσης στον χώρο σας (εργασία ή οικεία) για να σας εξοικονομήσουμε ένα πολύτιμο αγαθό όπως είναι ο χρόνος.
Εμπιστευτείτε την μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων παγκύπρια και κάντε την καθαριότητα μια απλή καθημερινή διαδικασία για εσάς.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Acropolis Dry Cleaning or Cyprus Index! users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Acropolis Dry Cleaning is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in February 2012
Last update on October 2022

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Cyprus Index! - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP